Affidea se extinde în Cluj-Napoca prin achiziționarea CT Clinic

Affidea a preluat integral CT Clinic, un important furnizor medical specializat în investigații PET/CT din Cluj-Napoca. Odată cu această achiziție, Affidea își consolidează poziția pe piața de servicii medicale de diagnostic oncologic, adăugând rețelei sale cel de-al treilea centru unde este disponibilă investigația PET/CT.

CT Clinic a fost înființat în anul 2013, acoperind nevoile medicale ale pacienților din Cluj și din județele învecinate. CT Clinic este acreditat EARL (European Association Research Ltd, o inițiativă lansată de către Agenția Europeană de Medicină Nucleară – EANM), certificare a celor mai înalte standarde de calitate pentru departamentele PET/CT care realizează studii în oncologie. De asemenea, centrul deține o specializare avansată în examinările PET/CT ale cancerului de prostată.

Ca urmare a acestei noi achiziții, Affidea își mărește prezența pe piata serviciilor medicale din România, ajungând la un numar de 37 centre în 19 județe, beneficiind de expertiza a peste 1000 de profesioniști.

În România, Affidea oferă pacienților examinări PET/CT atât în regim privat, cât și prin decontare CNAS în trei locații: Centrul de Excelență în Oncologie Affidea Fundeni-București, Affidea Timișoara și CT Clinic Cluj.

Mesut Goral, Vicepreședinte al Affidea Group pe regiunea CEE și Country Manager Interim al Affidea România, a precizat: „Achiziția CT Clinic dovedește angajamentul nostru pe termen lung în diagnosticul oncologic, oferind pacienților, în acest fel, un acces sporit la servicii medicale de înaltă performanță și calitate. Avem o expertiză de vârf pe piața serviciilor de PET/CT, recunoscută atât de medici, cât și de pacienți, astfel încât prin intrarea CT Clinic în echipa noastră ne vom consolida poziția pe această piață.”

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...