Affidea investește 2,7 milioane euro într-un centru medical la Cluj Napoca

Affidea anunță lansarea unui centru medical de ultimă generație Affidea | Hiperdia din Cluj, în urma unei investiții de 2,7 milioane euro. 

Acesta devine cel mai mare centru medical Affidea din Cluj și, în urma investiției, își extinde gama de servicii oferite.  

Astfel, Affidea | Hiperdia oferă și servicii de consultații medicale, acoperind un total de 14 specialități (cardiologie, chirurgie generală, oncologie, neurologie, ortopedie, ORL ș.a.).

Aproape 50% din totalul investiției în noul centru este reprezentat de achiziția de echipamente medicale de ultimă generație (produse de  General Electric sau Siemens).

În acest moment, unitatea devine cea mai mare clinică specializată în imagistică medicală din municipiul Cluj-Napoca, acoperind servicii precum precum CT,  RMN,  ecografie.

Pe segmentul testelor de laborator, aici se vor putea efectua teste de biochimie, hematologie, imunologie sau microbiologie.

În 2019, grupul Affidea a achiziționat toate centrele Hiperdia, inclusiv  pe cel din Cluj, localizat pe Str. Republicii, nr. 105A.

Affidea deține în Cluj o clinică în din Str. Cireșilor nr. 15C și CT Clinic Cluj (Str. Republicii Strada nr. 65-67), care oferă servicii nișate de imagistică și segmentul oncologic.

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...