Afacerile Zitec au crescut cu 34% în 2019, până la 7 milioane euro

  • Zitec a înregistrat o cifră de afaceri de 7 milioane de euro în 2019;
  • Compania raportează o creștere de 34% față de rezultatele obținute în 2018;
  • În ultimii 10 ani rata medie anuală de creștere a afacerilor a fost de 24%.

Anul trecut, Zitec a finalizat dezvoltarea celui de-al doilea produs propriu din portofoliu: Mirro (mirro.io), aplicație care ajută companiile să crească performanța echipelor.

Lansată în mai 2019, în urma unei investiții de peste 1 milion de euro, aplicația pune accentul atât pe performanța individuală, cât și de echipă, urmărind eficiența colaborării, precum și parcursul unui angajat încă din momentul în care se alătură organizației.

Mirro are o interfață intuitivă, fiind o soluție Software as a Service (SaaS) care nu necesită instalare, și care este accesibilă direct din browser. Printre clienți se numără HRS Recruitment & Staffing Romania, Career Advisor, Netopia MobilPay, AdoreMe.com, DWF – Digital Workforce și High Contrast.

Regista are modul e-Guvernare

Zitec a continuat și dezvoltarea aplicației de registratură și management al documentelor Regista, prin lansarea modulului e-Guvernare.

Acesta permite extinderea funcționalităților Regista pentru nevoi specifice identificate la nivel local și digitalizarea interacțiunii dintre cetățean și instituțiile publice. De asemenea, începând cu 2019, aplicația permite integrarea secțiunii „Monitorul Oficial Local” pe website-urile instituțiilor publice, prin care se publică automat documentele și informațiile de interes public.

Regista este lider de piață pe segmentul aplicațiilor de registratură și management al documentelor în administrația publică locală, fiind prezentă în 40 de județe din țară. Aplicația este folosită în peste 400 de instituții publice și primării, atingând în 2019 pragul de 7 milioane de documente procesate.

Creștere de 200% pe segmentul Digital Marketing

Anul 2019 a însemnat o perioadă de creștere și consolidare pentru divizia de Digital Marketing, care a generat afaceri totale de 770.000 euro, triplu față de anul anterior. De asemenea, divizia și-a mărit echipa de specialiști la 16 specialiști cu certificări Google AdWords şi Google Analytics, pentru a acoperi creșterea numărului de clienți.

Totodată, Zitec este o companie certificată Google AdWords din 2011, iar din 2017 este şi agenţie Google Premier Partner. 

În luna septembrie, Zitec a preluat echipele și portofoliile agențiilor Bright și Symbolic, două companii de web-design, e-commerce, dezvoltare software și marketing digital, care au înregistrat în 2018 o cifră de afaceri cumulată de 450.000 euro. Preluarea celor două companii a vizat atât extinderea portofoliului de clienți, cât și creșterea echipei.

Tot în 2019, Zitec a devenit singura companie românească partener oficial al unora dintre cele mai importante platforme de e-commerce la nivel mondial: Magento și VTEX. Zitec are o experiență de peste 16 ani în dezvoltarea de soluții pentru magazine online din întreaga lume, livrând numeroase proiecte pentru clienți precum: eMAG, Flanco, Altex, Zonia, iELM, Tech-Con, Noriel, Urban Monkey, Paravion etc.  

De asemenea, în ceea ce privește segmentul de soluții Cloud, dezvoltate atât de Microsoft cât și de Google, Zitec a înregistrat o creștere de 68% în 2019, comparativ cu anul anterior, atingând valoarea de 600.000 euro.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...