Afacerile filialei locale Qualysoft au crescut cu 55% anul trecut

Filiala locală a companiei austriece de servicii software Qualysoft a înregistrat o creștere cu 55% a cifrei de afaceri comparativ cu exercițiul financiar precedent.

În prezent, echipa Qualysoft din România a ajuns la peste 80 de specialiști iar până la finalul anului este preconizată o creștere a acesteia cu 35%, după ce și în 2022 numărul de angajați a crescut cu 25%.

O parte dintre ei lucrează la digitalizarea ANAF-ului din Indonezia, unul dintre cele mai extinse proiecte în care echipa de specialiști IT de la București este implicată.

Grupul Qualysoft, fondat la Viena în 1999, este o companie de consultanță și servicii IT independentă, care oferă clienților internaționali soluții IT adaptate, inovatoare și flexibile.

Pe lângă sediul central din Austria, Grupul Qualysoft are filiale în Germania, Elveția, Ungaria, Slovacia, România și Serbia, iar anul acesta a deschis un centru in Indonezia.

În prezent, peste 600 de angajați lucrează în cadrul grupului la nivelul Europei Centrale și de Est. În Romania, Qualysoft este prezent din 2007.

MAI MULTE | ȘTIRI FINANCIARE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

CITEȘTE ȘI: Pluriva a realizat vânzări de 8,3 milioane lei

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...