Afacerile filialei locale Qualysoft au crescut cu 55% anul trecut

Filiala locală a companiei austriece de servicii software Qualysoft a înregistrat o creștere cu 55% a cifrei de afaceri comparativ cu exercițiul financiar precedent.

În prezent, echipa Qualysoft din România a ajuns la peste 80 de specialiști iar până la finalul anului este preconizată o creștere a acesteia cu 35%, după ce și în 2022 numărul de angajați a crescut cu 25%.

O parte dintre ei lucrează la digitalizarea ANAF-ului din Indonezia, unul dintre cele mai extinse proiecte în care echipa de specialiști IT de la București este implicată.

Grupul Qualysoft, fondat la Viena în 1999, este o companie de consultanță și servicii IT independentă, care oferă clienților internaționali soluții IT adaptate, inovatoare și flexibile.

Pe lângă sediul central din Austria, Grupul Qualysoft are filiale în Germania, Elveția, Ungaria, Slovacia, România și Serbia, iar anul acesta a deschis un centru in Indonezia.

În prezent, peste 600 de angajați lucrează în cadrul grupului la nivelul Europei Centrale și de Est. În Romania, Qualysoft este prezent din 2007.

MAI MULTE | ȘTIRI FINANCIARE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

CITEȘTE ȘI: Pluriva a realizat vânzări de 8,3 milioane lei

- Publicitate -

Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic,...

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...