Afacerile FAN Courier au depășit în 2020 pragul de 1 miliard lei

Afacerile FAN Courier au depășit în 2020 pragul de 1 miliard de lei, un avans de peste 27% față de anul anterior.

Compania reconfirmă strategia de investiții pe termen mediu, nivelul bugetat pentru 2021 ridicându-se la 20 milioane de euro.

Astfel, până la finalul anului, FAN Courier va finaliza investiția în HUB-ul de la Cluj-Napoca după ce, luna aceasta, a primit autorizația finală de construire.

HUB-ul FAN Courier Cluj-Napoca este al treilea construit în țară, după cele de la Ștefănești și Brașov. Spațiul va fi dotat cu  bandă de sortare cu o capacitate de 7.500 de colete/oră și va avea 300 de angajați.

Investiția în noul HUB este estimată la 7 milioane de euro.

FAN Courier vizează și extinderea HUB-ului de la Brașov cu încă 2.500 mp, analizând și oportunitatea de a da startul unui nou centru logistic în Ștefănești, pentru a dezvolta serviciile de fulfillment și logistică.

În condițiile în care cererea de servicii de curierat se va menține la un nivel ridicat și în 2021, FAN Courier ia în calcul creșterea numărului de angajați cu 10% în acest an, ritm similar celui din anul anterior.

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...