Afacerile FAN Courier au ajuns la aproape de 1 miliard lei în 2020

FAN Courier estimează că va încheia anul 2020 cu o cifră de afaceri de 205 milioane de euro, aproape de „borna” de 1 miliard lei, mai mare cu peste 22% față de anul anterior.

Compania estimează că în urma creșterii cererii de servicii de profil, pe fondul crizei sanitare, piața de curierat locală va depăși 750 de milioane euro, cu 20% peste nivelul de anul trecut.

Pentru anul viitor, compania ia în calcul două scenarii de creștere și un avans al afacerilor între 10-20%, ținând cont de contextul economic.

Investiții de 15 milioane euro și cu 10% mai mulți angajați

Pentru 2021, compania vizează continuarea proiectelor deja începute – construcția noului HUB de la Cluj Napoca, cu o capacitate de depozitare de 8.000 mp, extinderea HUB-ului de la Brașov cu încă 2.500 mp dar și startul unui nou centru logistic în Ștefănești.

De asemenea, va continua proiectul de dotare a filialelor mari cu sisteme automate de sortare. 

Pe fondul creșterii cererii de servicii de curierat, FAN Courier a crescut anul acesta numărul de angajați cu 10%, dublu față de estimările de la finalul anului trecut și ia în calcul menținerea acestui ritm și pentru anul viitor.

700 de mii de colete, de livrat în primul weekend de Black Friday

Cea mai mare campanie de reduceri din România, Black Friday, a generat anul acesta o creștere cu 30% a volumelor transportate de FAN Courier, comparativ cu anul trecut.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...