Afacerile DM Drogerie Markt au crescut cu peste 22% față de anul trecut

Anul financiar 2017/2018, încheiat de dm drogerie markt SRL la 30 septembrie 2018, cu o cifră de afaceri anuală de peste 415 milioane lei, aduce o creștere de 22,3% față de anul precedent, marcând o creștere semnificativă a tuturor indicatorilor de performanță importanți, odată cu aniversarea a 10 ani de existență pe piața din România.

Cele 95 de magazine au generat un profit net de 6,3 milioane lei. În cursul anului, compania a investit în dezvoltarea și modernizarea rețelei un total de 33,2 milioane lei. Planurile pentru anul financiar început acum prevăd continuarea extinderii rețelei.

Astfel, poziționarea pe piață ca specialist în frumusețe, sănătate, îngrijire a casei și copilului se consolidează, oferind unui număr și mai mare de clienți posibilitatea de a se bucura de experiența plăcută, oferită de dm.

„Anul financiar care tocmai s-a încheiat a fost, într-o mare măsură, un an de continuare a dezvoltării”, afirmă Ivana Martináková, CEO al dm drogerie markt România. „Prin numeroasele inițiative legate de componența și structura sortimentelor, ne asigurăm că ne putem distinge și mai mult de competitori, prin oferta noastră. În ceea ce privește comunicarea cu clienții, am dezvoltat un concept inovator prin care ne adresăm comunităților. Toate acestea au contribuit la dezvoltarea remarcabilă a rezultatelor cercetărilor de piață, în concordanță cu cifrele de vânzări”, detaliază Ivana Martináková.

Concernul dm:

  • 721 angajați, 3.566 Filiale, cifra de afaceri 10,7 miliarde Euro

dm Romania:

  • Cifra de afaceri 415 milioane RON (creștere de 22,3 procente)
  • Investiții 33,2 milioane RON
  • Dezvoltare dinamică a sortimentelor, mai multe exclusivități și inovații
- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...