Afacerile Chairry Design & Furniture au trecut de 1.5 milioane euro în 2022

Chairry Design & Furniture, companie specializată pe segmentul de fit-out – amenajări interioare, a înregistrat la finalul anului 2022 o cifră de afaceri de 1,5 milioane de euro, în creștere cu 36% față de anul 2021.

Compania a înregistrat anul trecut o creștere de 500% pe segmentul de mobilier medical și de 80% pe segmentul de mobilier pentru spații educaționale (școli, licee).

Chairry a livrat în 2022 mobilier și soluții personalizate pentru un număr total de 231 de proiecte – spații HoReca, sedii de birouri, clinici și spitale, spații educaționale din toată țara.

Pe segmentul de mobilier pentru HoReCa, volumul de business a rămas constant, reprezentând aproximativ 40% din totalul business-ului atât în 2022 cât și în anul anterior.

Pe segmentul de mobilier pentru birouri, cererea a înregistrat o ușoară scădere anul trecut, pe fondul incertitudinilor mediului de business în contextul conflictului din Ucraina.

Anul trecut, Chairry a livrat mobilier pentru numeroase hoteluri și restaurante, printre care și rețeaua restaurantelor Stradale, hotelurile Teleferic și Qosmo, Alma Health & Spa Brăila.

CITEȘTE ȘI: Situația companiilor germane din România s-a îmbunătățit ușor

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...