Afaceri de 1,29 miliarde euro pentru grupul Farmexim, Help Net, EL Pharma

Grupul de companii Farmexim, Help Net, EL Pharma a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri totală de 1,29 miliarde de euro, cu 21% mai mult decât în 2022.

Toate cele trei companii – Farmexim (distribuție de medicamente), Help Net (retail farmaceutic), EL Pharma (servicii integrate de sănătate) – au înregistrat creșteri consistente.

În comparație cu anul precedent, performanța operațională totală a crescut cu 24,6%, ajungând la 57,2 miliarde de euro. Veniturile au crescut cu 29,6%, ajungând la 47,1 miliarde de euro.

Farmexim S.A. este primul importator și distribuitor de produse farmaceutice înființat în 1990 în România, asigurând acoperire națională prin centrul logistic central de la Balotești și punctele de lucru din principalele orașe.

Înființată în 1998, compania Help Net Farma S.A. operează unul dintre cele mai mari lanțuri de farmacii din România. Farmaciile Help Net se află în top 3 lanțuri farmaceutice, cu peste 420 de unități deschise la nivel național.

CITEȘTE ȘI | Studiu Frames: Farmaciile se pregătesc pentru vârful de sezon

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...