Aegon achiziționează două izolete pentru ISU Cluj

Aegon a decis să achiziționeze două izolete pe care să le doneze Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, pentru a le susține activitatea în lupta împotriva noului coronavirus.

„Trăim o perioadă dificilă, cu multe necunoscute pentru fiecare dintre noi. Suntem cu toții martori la desfășurarea acestei situații cauzate de COVID-19, iar a sta deoparte nu este o soluție. Fiecare dintre noi trebuie să facă tot ceea ce îi stă în putere pentru a putea trece cu bine peste această perioadă”, a declarat Sînziana Maioreanu, CEO Aegon România.

Reprezentanții celor două campanii Aegon din România (Asigurări de Viață și Pensii Private) au luat această decizie din dorința de a fi alături de comunitate și de cei care depun eforturi pentru noi toți. 

„Sprijinul venit din mediul privat este binevenit în această situație dificilă la nivel mondial, iar cele două izolete propuse pentru a fi achiziționate ne sunt necesare urgent, având în vedere că există posibilitatea să crească numărul solicitărilor și acțiunilor desfășurate în următoarea perioadă”, a declarat generalul de brigadă Ion Moldovan.

Aceasta nu este singura măsură luată de către Aegon România în contextul COVID-19. La finalul săptămânii trecute compania a anunțat că din 16 martie 2020 intră în sistemul de muncă de acasă. Pentru moment vorbim de perioada 16 – 31 martie, cu prelungire dacă va fi cazul. 

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...