Adora Urban Village

Adora Urban Village este un proiect dezvoltat de Tagor, in Bragadiru, zona Cartierului Independentei, din imediata apropiere a Centurii Bucuresti.

 

Despre complex:

Blocurile au un regim mic de inaltime (3 etaje) și vin, conform site-ului dezvoltatorului, cu ideea de mini-cameră, practic cu un spațiu de aproximativ 6-7 mp oferiți gratuit la studiouri și apartamentele cu 2 camere. Asa cum se prezinta pe site-ul complexului, Adora Urban Village dispune de locuri de parcare gratuite pentru fiecare apartament, locuri de joaca pentru copii, spatii verzi, teren de sport.

 

Harta:


View Larger Map

 

Acces:

Accesul in Adora Urban Village se face din Șoseaua Alexandriei, pe străzile Monumentului, Dealului și Arieșului, pînă la Strada Crișul Repede.

 

Transport in comun:

Transportul in comun se poate face prin intermediul RATB, statia Peco, linia 438, fiind la 10 minute de mers pe jos de complex, la Șoseaua Alexandriei.

 

Prețuri apartamente:

Sunt disponibile garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere. Verifică site-ul dezvoltatorului pentru prețuri actualizate și oferte speciale.

 

Surse de informare:

Galerie foto: adoraurbanvillage.ro/ro/galerie/a1-2-camere

Site oficial: adoraurbanvillage.ro

Forumuri ale locuitorilor: forum.softpedia.com/topic/933722-adora-urban-village

Facebook: www.facebook.com/AdoraResidence

 

Sursa foto articol:

www.facebook.com/AdoraResidence

 

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...