Adora Urban Village va începe construcția fazei a doua

Tagor, dezvoltatorul proiectului rezidențial Adora Urban Village din Bragadiru, situat în partea de sud-vest a Bucureștiului, va demara faza a doua a construcției pe fondul dezvoltării masive din această zonă.

Zona care se întinde de-a lungul Șoselei Alexandriei s-a dezvoltat intensiv, astfel încât există și o cerere puternică de locuințe pentru afluxul de navetiști către București.

Tagor lucrează în prezent la obținerea tuturor autorizațiilor necesare pentru începerea celei de-a doua faze din cadrul proiectului, fază ce va include mai multe apartamente decât în prima fază, cu o îmbunătațire a design-ului interior și a compartimentării.

Pe scurt, 2 noi blocuri cu un număr total de 94 de apartamente vor fi construite în zonă, ceea ce înseamnă cu 25% mai multe locuințe decât în faza 1.

„Așteptăm cu încredere startul construcțiilor, întrucât avem rezervate deja primele apartamente pentru această a doua fază, apartamentele din prima fază fiind vândute în totalitate. Am adus multe îmbunătățiri ansamblului, de la varietatea mai mare de apartamente până la design, compartimentare și materiale de construcție. Cea mai mică locuință are acum 42 de metri pătrați utili și are funcționalitatea unui mini-apartament cu două camere. Este practic o extensie a conceptului de mini-cameră introdus în 2013, studioul dublu care a avut mare succes în prima fază transformându-se într-un apartament de două camere, grație compartimentării inteligente”, a declarat Andreea Hamza, director de marketing si vanzari al companiei Tagor.

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...