Adobe prelungește contractul de închiriere cu Anchor Plaza pentru cinci ani

Adobe și-a prelungit recent contractul de închiriere pentru încă cinci ani. Aceasta este a doua prelungire a contractului, în condițiile în care compania a extins de două ori suprafața pe care o ocupă în clădirea de birouri începând din 2007.

În 2007, Adobe Systems România și-a stabilit sediul în Anchor Plaza, clădirea de birouri situată pe bulevardul Timișoara din București, inaugurată în același an, clădire a cărei suprafață a fost 100% preînchiriată în momentul lansării. Prelungirea curentă a contractului de închiriere este a doua efectuată de către Adobe Systems România în Anchor Plaza și vizează o perioadă de cinci ani.

În plus, pe parcursul perioadei în care Adobe Systems România a fost chiriaș în Anchor Plaza, compania și-a extins suprafața ocupată în două rânduri, în 2010 și, respectiv, în 2012, având în prezent o suprafață închiriată de 6.541 metri pătrați. Aceasta reprezintă 26% din totalul suprafeței închiriabile din Anchor Plaza.

Ne bucurăm să prelungim parteneriatul cu unul dintre primii noștri chiriași în Anchor Plaza, Adobe Systems România. Am fost împreună în toți acești ani și ne-am păstrat relația pe termen lung luand în considerare nevoile chiriașului nostru și oferindu-i cele mai bune facilități și servicii, adaptate preferințelor lui”, a declarat Affan Yildirim, General Manager, Anchor Grup.

Astfel, proprietarii Anchor Plaza au decis să remodeleze unele părți din zonele comune ale clădirii, în scopul de a răspunde ritmului accelerat de creștere cu care se confruntă chiriașul în prezent. Mai mult decât atât, aceștia au oferit companiei Adobe posibilitatea de extindere a suprafeței pe care o ocupă, dovedind flexibilitate în ceea ce privește nevoile operaționale și de dezvoltare ale chiriașilor.

Adobe România este o companie producătoare de software, care oferă soluții de creație,  marketing și gestionare documente, oferind posibilități tuturor — de la artiști începători la branduri internaționale — de a aduce creațiile digitale la viață și de a le livra persoanei potrivite la momentul potrivit, pentru cele mai bune rezultate.

Anchor Plaza, date cheie

Anchor Plaza este prima clădire de clasa A lansată în zona de centru-vest a Bucureștiului, în 2007. Pe lângă propriile sale atribute, datorită poziționării sale lângă centrul comercial Plaza România, aceasta oferă avantaje semnificative chiriașilor săi, printre care disponibilitatea locurilor de parcare, inclusiv pentru biciclete și motociclete, precum și gama largă de servicii disponibile în mall-ul din apropiere. Imobilul are 14 niveluri – subsol, parter și 12 niveluri superioare -, cu o suprafață totală de 25.300 metri pătrați.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...