Adobe atinge pragul de 1.000 de angajați în România

Trending

Adobe a atins pragul de 1000 de angajați în România și continuă angajările. Pozițiile deschise cuprind toate nivelele de experiență de la entry-level la senior level și management, procesul de recrutare fiind centrat pe specialiști în dezvoltare software.

Ne bucurăm să atingem acest prag de 1000 de angajați și ne onorează interesul pe care candidații îl arată companiei noastre, declară Cris Radu, Site Leader București și VP of Engineering Adobe

Pe lângă salariile competitive, angajații Adobe din România primesc un pachet de beneficii financiare, cum ar fi recompensarea financiară anuală pentru performanță, acțiuni tranzacționabile pe bursă, dar și un pachet de avantaje non-financiare.

Beneficiile de sănătate, programe de dezvoltare personală și profesională, decont pentru echipamente sau abonamente sportive, zile libere, dar și alte beneficii centrate pe well-being completează oferta salarială a companiei.

Toți angajații Adobe beneficiază de un program prin care pot folosi serviciile unui psiholog, iar în cadrul acestui program pot apela gratuit și la serviciile unui consultant financiar.

CITEȘTE ȘI: Adobe prelungește contractul de închiriere cu Anchor Plaza pentru cinci ani

- Publicitate -

Ultimele

Investițiile în startup-urile românești au depășit 100 milioane de euro

Startup-urile românești au atras investiții în valoare totală de 101.7 milioane de euro în 2022. România este a cincea...

Trebuie să citești