Adidas lansează „Al Hilm”, cea mai rapidă minge de Cupă Mondială realizată vreodată

Adidas lansează „Al Hilm”, mingea oficială de meci pentru semifinale și finala Cupei Mondiale Qatar 2022. „Al Hilm”, care se traduce „Visul” în arabă, îi succede lui „Al Rihla”, mingea oficială de meci din faza grupelor, care se traduce „Călătoria”.

Ambele mingi au aceeași tehnologie, fiind proiectate pentru a susține cele mai mari viteze de joc, deoarece călătoresc mai repede în zbor decât orice altă minge de la Cupa Mondială.

Conform datelor înregistrate de FIFA, s-a realizat un clasameny al celor mai puternice 10 lovituri de până acum, cu un maxim de 121.69 Km/h (Luis Chávez în Mexic vs. Arabia Saudită), urmat de Ritsu Dōan care a șutat cu 120.04 Km/h îm meciul Japonia vs. Spania.

Mingea dispune de senzori, care, prin combinarea datelor de urmărire a mingii și prin aplicarea inteligenței artificiale, oferă o alertă automată de ofsaid echipei din camera VAR.

„Al Hilm” are un design grafic unic, cu o bază aurie texturată care prezintă un model triunghiular subtil, având ca sursă de inspirație deșerturile strălucitoare ale regiunii care înconjoară orașul, culoarea trofeului Cupei Mondiale și modelul drapelului Qatar.

CITEȘTE ȘI: Samson, fotbalistul nigerian îndrăgostit de România

- Publicitate -

Ultimele

Modele de afaceri care pot beneficia de pe urma cutiilor de autoformare

Cutiile de autoformare sunt un tip de ambalaj ce sunt utilizate într-o arie vastă de domenii. Scopul lor este...