Adăposturile improvizate din Militari au fost dezafectate

În urma unor sesizări primite de la cetățenii Sectorului 6, au fost efectuate verificări pe teren în Cartierul Militari — zona Str. Performanței, acolo unde mai mulți oameni ai străzii și-au improvizau adăposturi.

În urma acțiunilor desfășurate la sfârșitul săptămânii trecute, reprezentanții autorității locale au identificat trei persoane cu vârste cuprinse între 30 și 56 de ani, fără domiciliu, care depozitau mari cantități de deșeuri, perturbau ordinea și liniștea publică și produceau disconfortul cetățenilor. Acestea au fost îndrumate către centrele de asistență socială de pe raza Sectorului 6 pentru a beneficia de servicii sociale.

Operatorul de salubritate a ridicat întreaga cantitate de deșeuri, iar în perioada următoare, polițiștii locali vor monitoriza zona menționată.

Poliția Locală Sector 6 recomandă aducerea la cunoștința autorităților a eventualelor situații similare pentru gestionarea acestora cu maximă operativitate.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...