Adama Bacau te premiaza, daca recomanzi ansamblul unui prieten

sursa foto: evocasa-completa.ro

Incepand cu luna martie 2011 Evocasa Completa, ansamblul rezidential al dezvoltatorului imobiliar Adama, ofera posibiltatea crearii unei comunitati prin recompensarea intentiei locatarilor actuali de a trai alaturi de prieteni.

Adama a inceput promovarea unui nou program de loializare si recompensare a oamenilor din incinta ansamblului. Astfel, persoanele care detin deja un apartament in interiorul rezidentialului si recomanda apartamentele unui prieten interesat de o astfel de achizitie sunt recompensate cu cate 300 euro.

De asemenea, bacauanii care cunosc persoane interesate de cumpararea unui apartament si recomanda ansamblul Evocasa Completa primesc aceeasi suma ca si recompensa pentru increderea acordata dezvoltatorului.

In acest mod locatarii sunt incurajati sa isi aduca prietenii mai aproape de ei si sa creeze o comunitate in adevaratul sens al cuvantului.

Evocasa Completa este un ansamblu de 13 etaje, cuprinzand 208 apartamente de doua si trei camere finalizate. Acesta este situat in noul centru al orasului Bacau.

In apropierea complexului se gasesc mijloace de transport, scoli, gradinite, banci, supermarketul Billa, Arena Mall, restaurante si un lac pentru activitati recreative.

Detalii si regulamentul promotiei gasiti pe siteul dezvoltatorului, aici.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...