Adama Bacau te premiaza, daca recomanzi ansamblul unui prieten

sursa foto: evocasa-completa.ro

Incepand cu luna martie 2011 Evocasa Completa, ansamblul rezidential al dezvoltatorului imobiliar Adama, ofera posibiltatea crearii unei comunitati prin recompensarea intentiei locatarilor actuali de a trai alaturi de prieteni.

Adama a inceput promovarea unui nou program de loializare si recompensare a oamenilor din incinta ansamblului. Astfel, persoanele care detin deja un apartament in interiorul rezidentialului si recomanda apartamentele unui prieten interesat de o astfel de achizitie sunt recompensate cu cate 300 euro.

De asemenea, bacauanii care cunosc persoane interesate de cumpararea unui apartament si recomanda ansamblul Evocasa Completa primesc aceeasi suma ca si recompensa pentru increderea acordata dezvoltatorului.

In acest mod locatarii sunt incurajati sa isi aduca prietenii mai aproape de ei si sa creeze o comunitate in adevaratul sens al cuvantului.

Evocasa Completa este un ansamblu de 13 etaje, cuprinzand 208 apartamente de doua si trei camere finalizate. Acesta este situat in noul centru al orasului Bacau.

In apropierea complexului se gasesc mijloace de transport, scoli, gradinite, banci, supermarketul Billa, Arena Mall, restaurante si un lac pentru activitati recreative.

Detalii si regulamentul promotiei gasiti pe siteul dezvoltatorului, aici.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...