Adama acorda credite de pana la 24 de rate pentru Evocasa Armonia

sursa foto: stiripeblog.wordpress.com

In acord cu noile reglementari ale BNR din februarie 2012, conditiile programului Prima Casa raman neschimbate, programul nefiind afectat de noile restrictii privind avansul, care se aplica insa creditelor de ipotecare.


In speranta atragerii mai multor clienti si pentru ca o parte dintre clienti cumpara prin programul Prima Casa si nu prin credit ipotecar, Adama ofera o politica avantajoasa de achizitionare a imobilelor din Evocasa Armonia prin rate cuprinse intre 18 si 24 de luni.

 

Preturile Adama sunt medii, putand fi accesibile chiar si pentru tinerele familii. Un exemplu de simulare pentru un apartament de 2 camere din ansamblul Evocasa Armonia, ce costa 67.000 EUR (cu TVA inclus) vizeaza un avans de 5% din valoarea imprumutului maxim de 60.000 de euro oferit de banca pe o perioada de 30 ani, iar rata lunara ajunge la aproximativ 320 EUR pentru 57.000 EUR imprumutati.

 

Asher Lax, VP Marketing & Sales Adama considera ca: „Masurile aplicate de catre BNR incurajeaza imprumuturile in moneda nationala, oricum cumparatorii nu mai fac de mult credite in alta moneda decat cea in care isi primesc salariul. In mod evident, cel mai avantajos si atractiv pentru clienti ramane si anul acesta imprumutul ipotecar Prima Casa, prin care toti cei care acceseaza programul guvernamental trebuie sa plateasca un avans de doar 5% din valoarea imprumutului. Mai mult decat atat, dezvoltatorii vor sprijini clientii prin politici flexibile si rate intinse pe o perioada cat mai mare. Oficialii BNR au anuntat inca de la inceput ca Programul guvernamental Prima Casa este un segment care nu va fi cuprins de schimbari, tocmai datorita atractivitatii sale pentru toate persoanele care nu reusesc altfel sa-si achizitioneze o locuinta”.

 

„Ne asteptam ca acest program care nu a fost supus nici unei modificari sa incurajeze achizitiile imobiliare la inceputul acestui an, in toate ansamblurile rezidentiale Adama atat in Bucuresti, cat si Ploiesti, Bacau, Iasi, Brasov” a adaugat Asher Lax.

 

Prin urmare, conditiile de acordare a creditului sunt cu atat mai dure cu cat moneda aleasa prezinta mai multe riscuri.

 

De acum, BNR aplica restrictii in principal la creditele in euro pe zona de credite ipotecare.

 

Restrictiile sunt legate mai mult de cresterea avansului, ca masura de descurajare a acestor credite in euro, iar principalul scop pentru care s-au implementat noile conditii de creditare este descurajarea creditului in orice alta valuta decat moneda nationala.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...