Adama a finalizat proiectul Copou Bellevue

Dezvoltatorul imobiliar Adama, deţinut integral de IMMOFINANZ Group, anunţă finalizarea lucrărilor la ultima etapă de dezvoltare din ansamblul rezidenţial Copou Bellevue din Iaşi, precum şi vânzarea a 75% din apartamente încă din faza de construcţie.

 

Procesul de vânzare a fost demarat în luna martie a acestui an şi, într-un interval de numai 6 luni, trei sferturi din apartamentele recent realizate au fost deja vândute, proiectul bucurându-se de un real succes în piaţă.

 

O dată finalizat, Copou Bellevue numără în prezent un total de 170 de unităţi premium, amplasate în patru clădiri diferite. Ultima fază de dezvoltare cuprinde o construcţie de 5 etaje şi 50 de unităţi, investiţia totală pentru această etapă fiind de 1,7 milioane euro, alocate exclusiv din fondurile companiei. Construcţia recent încheiată a fost demarată în luna noiembrie 2013, iar livrarea se realizează la termen, respectând calendarul iniţial al dezvoltatorului.

Această etapă din Copou Bellevue este compusă dintr-o selecţie deosebită de tipuri de apartamente, de la studiouri duble, la apartamente de două şi trei camere, precum şi mini penthouse-uri, unităţile situate la parter fiind prevăzute cu grădini private, iar penthouse-urile de la etajul al patrulea, cu terase generoase. Suprafaţa utilă a apartamentelor variază între 50 mp pentru studiourile duble şi 150 mp pentru mini penthouse-uri. Clienţii care au achiziţionat o unitate înainte de finalizarea construcţiei au beneficiat de oferte promoţionale valabile până la livrare.

“Analizând evoluţia locală din ultimele 12 luni, este evident că decizia de a relua dezvoltarea în Iaşi s-a dovedit a fi o strategie câştigătoare. Adama a dovedit astfel încă o dată că este un dezvoltator serios, de încredere şi suntem mândri să confirmăm faptul că ultima etapă din Copou Bellevue respectă standardele înalte de calitate pe care compania îşi doreşte să le impună în piaţă”, declară Laszlo Csiki, CEO Adama Group.

 

Concepută sub semnul eleganţei şi al calităţii, ultima fază de dezvoltare din Copou Bellevue beneficiază de finisaje premium, caracteristici de primă-clasă şi un pachet complet de facilităţi moderne: parcare privată, spaţii de depozitare şi un Health Club profesional cu saună şi sală de fitness, amplasat la parterul noii clădiri şi dedicat exclusiv locatarilor. Un loc de joacă de mari dimensiuni va fi disponibil în curând în incinta proiectului. Calitatea clădirii este asigurată şi de echipa implicată în construcţia ei, Bog’Art fiind antreprenorul general al lucrării, iar Vitalis Consulting asigurând managementul de proiect.

 

“Ultima etapă din Copou Bellevue a fost realizată încă din proiectare exclusiv în actualele condiţii de piaţă. Am menţinut standardul premium al proiectului şi l-am adaptat în ceea ce priveşte suprafeţele şi preţurile, conform cerinţelor pieţei. De aceea, suntem încântaţi să anunţăm că obiectivele noastre de vânzări pentru faza de construcţie au fost depăşite considerabil pe o piaţă care se află încă în căutarea unui ritm constant”, declară Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama Group.

 

Copou Bellevue este situat într-o zonă deluroasă a exclusivistului cartier Copou, la numai 10 minute distanţă de centrul oraşului şi având în imediata apropiere cele mai importante două universităţi din Iaşi, Parcurile Copou şi Expoziţiei, Grădina Botanică, centre culturale şi muzee şi excelente opţiuni de petrecere a timpului liber, precum restaurante, cafenele sau baruri.

Concomitent cu această fază de dezvoltare, Copou Bellevue a reintrat pe piaţă sub un nou concept – „Apartamente noi într-o zonă cu poveste veche”, proiectul oferind clienţilor săi beneficiile unui stil de viaţă modern într-o zonă rezidenţială de renume, cum este Copoul. Astfel, tipurile de apartamente din incinta complexului au fost denumite după diferite perioade din epoca interbelică: studio Interbelic, apartamente de două camere Années Trente şi Belle Époque, unităţi de trei camere Fin de Siècle şi penthouse-uri Novecento.

Finalizarea construcţiei din Copou Bellevue este a treia livrare de proiect realizată de Adama post-criză, după ce în toamna anului trecut au fost livrate ale două noi faze de dezvoltare în Bucureşti – Edenia Titan II şi Evocasa Optima II, 210 unităţi nou-construite, implicând o investiţie totală de 14,1 milioane euro.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...