A&D Pharma a închiriat un depozit de 9.000 mp în CTPark Sibiu

A&D Pharma a închiriat un depozit de 9.000 mp în proiectul CTPark Sibiu situat în zona de vest a orașului, tranzacție intermediată de Cushman & Wakefield Echinox.

Acesta va fi cel de-al doilea mare hub de distribuție pentru compania A&D Pharma, după cel din București, care are în prezent o suprafață de peste 27.000 mp.

Noul depozit va facilita procesul de aprovizionare atât a farmaciilor din centrul și vestul țării, cât și distribuția comenzilor online.

A&D Pharma este parte a Dr.Max Group și este unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din România care oferă servicii de retail farmaceutic și distribuție de medicamente.

În România, compania operează linia de distribuție de medicamente, Mediplus Exim SRL și linia de retail pharma, Dr.Max și Sensiblu.

CTP are un portofoliu de parcuri logistice și industriale în România, cu o suprafață care ajunge la peste 1,5 milioane metri pătraţi, din care 1,3 milioane metri pătraţi concentrați în București.

CTPark Sibiu este un proiect cu o suprafață construită de 20.000 metri pătraţi în două clădiri distincte, având potențial de dezvoltare de peste 100.000 metri pătraţi.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...