Accesoriile de grădină, cele mai vândute articole pe Biano.ro

În intervalul iunie-august 2021, cele mai vândute articole de pe Biano.ro au fost accesoriile de grădină, arată datele companiei.

Mai mult, s-a raportat o tendință de creștere a decorațiunilor exterioare pentru grădini și balcoane în 2021, față de 2020. Cele mai căutate produse de sezon au fost seturile de perne pentru scaune de casă și grădină, hamacurile de grădină și pavilioanele de grădină.

O particularitate pentru piața românească: în comparație cu alte țări în care operează Biano, românii par a fi cei mai interesați de scaune. Scaunele pentru camera copiilor și scaunele de birou au început să înregistreze creșteri în căutările din ultimele zile ale lunii august, în pregătirea noului an școlar.

Biano va lansa în curând un nou instrument, care îi va ajuta pe clienții români să devină propriul lor designer de interior. Acest tool le va permite să își pregătească proiecte de design și să vadă cum s-ar încadra anumite piese de mobilier și decorațiuni în propriul cămin.

- Publicitate -

Sciccheria, Steam, Velocita și French Revolution sunt chiriași în clădirea Arghezi 4

Restaurantul cu specific italian Sciccheria, lanțul de cafenele Steam, gelateria artizanală Velocita și cofetăria French Revolution, toate business-uri locale,...

Platforma de licitații Direktcar.ro permite vizionarea mașinilor online, în timp real

Prin Direktcar.ro mașinile sunt vândute direct de proprietari, iar cumpărătorii le pot viziona de la distanță. Licitațiile durează cel...