Accenture extinde spațiile de birouri închiriate în West Gate

Cu cei 4.800 mp de birouri contractați adițional, Accenture ocupă aproape în totalitate clădirea H1 din complexul West Gate. Compania americană este prezentă de 12 ani în West Gate, iar birourile sale se întind pe o suprafață totală de aproximativ 17.000 mp.

Noile spații preluate de Accenture în West Gate au fost refăcute complet, fiind în prezent unele dintre cele mai moderne birouri din București. S-au făcut ample modificări ale sistemelor de ventilație, iluminat și design interior, în pas cu tendințele globale.

„Ne onorează decizia unui partener de cursă lungă de talia Accenture, care se dezvoltă și investește în continuare în România, fiind preocupat, în același timp, să ofere tot ce este mai bun angajaților săi”, spune Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

Printre companiile care au sediul în West Gate, se numără Societe Generale European Business Services, Ericsson, Siemens, WNS, Citi, Alpha Bank, Carestream Health, Carestream Dental și Medicover.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...