Abris achiziționează furnizorul de soluții de livrare e-commerce Apaczka

Abris Capital Partners a semnat un acord pentru achiziționarea pachetului majoritar de acțiuni al companiei R2G Polska, care operează sub brandul Apaczka, cel mai mare mare furnizor de soluții de livrare e-commerce din Polonia, anunță Money Buzz! Europa.

Abris a mai realizat investiții similare în trecut în furnizorul de servicii de curierat din România Urgent Cargus (exit în 2018) și în compania de logistică e-commerce poloneză Siódemka (exit în 2014).

Apaczka are sediul în Varșovia și funcționează ca o platformă tehnologică și integrator, oferind servicii complete de livrare pentru magazinele e-commerce și clienți de tip SOHO/SME (small office/home office).

Apaczka a efectuat în ultimii 10 ani aproximativ 30 de milioane de livrări la peste 160.000 clienți. Compania a avut o creștere a veniturilor susținută în ultimii ani, depășind 30 milioane de euro în 2019.

Pe piața din România, Abris a realizat cu succes fuziunea dintre Cargus și Urgent, creând compania Urgent Cargus. Pe parcursul investiției (2013-2018) compania a crescut de la circa 900 de angajați și 300 de contractanți la peste 1.100 de angajați și 2.000 de contractanți. În 2018, Urgent Cargus a fost vândută către Mid Europa Partners.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...