About You lansează o campanie de crowdshopping dedicată tinerilor

About You dă startul unei campanii de crowdshopping, numită BAC Challenge. Campania se adresează elevilor din clasele terminale, care se pot înscrie până pe 25 aprilie, pentru a câștiga premii în valoare de până la 50.000 de lei.

Indiferent dacă este vorba despre balul de absolvire sau despre o călătorie cu clasa – BAC Challenge, care a început din 16 decembrie 2020, este o oportunitate pentru elevii din ani terminali care doresc să strângă bani pentru astfel de ocazii.

Elevii se pot înregistra pe www.crowdshopping.ro și pot economisi 10% la fiecare comandă pe About You.

În același timp, campania lor va fi creditată cu 10% din valoarea comenzii, de fiecare dată când este utilizat codul lor.

Pentru a face această inițiativă și mai interesantă, compania va organiza un concurs și va recompensa cele mai reușite campanii cu premii suplimentare, cuprinse între 1.000 și 50.000 de lei.

Ideea de a susține absolvenții de liceu a venit din Germania, țara de origine About You, unde campania BAC Challenge a fost deja realizată de trei ori și s-a dovedit a fi un succes.

În challenge-ul actual au participat peste 25% dintre absolvenții de liceu din Germania.

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...