AAylex ONE primește o finanțare de 15 milioane euro de la CEC Bank

Compania este unul dintre cei mai mari producători de carne proaspătă de pui din Europa, fiind deținătoarea brandului Cocorico

CEC Bank acordă o linie de credit de 15 milioane euro pentru finanțarea activității curente a unuia dintre cei mai mari jucători din industria de produse alimentare din România, AAylex ONE.

Compania are peste 2500 de angajați și estimează o cifră de afaceri de peste 1,3 miliarde lei la sfârșitul lui 2022, fiind în top 3 producători de carne de pasăre din România.

AAylex ONE deține două fabrici de nutrețuri de mare capacitate, ferme de reproducție, incubație și creștere pui, un abator și două fabrici de procesare produse inovative cu valoare adăugată.  

La finalul anului trecut, în urma unui proces de fuziune prin contopire, grupul a reușit o premieră în România, integrând într-o singură companie – AAylex ONE, 16 dintre entitățile sale.

Anterior, în 2021 CEC Bank și EximBank au finanțat cu 20 milioane euro expansiunea grupului prin preluarea Banvit Foods, unul dintre cei mai mari producători de furaje și de „pui de o zi” din România.

CITEȘTE ȘI: Finanțare de 20.6 milioane euro de la Alpha Bank pentru Mega Company

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...