A treia clădire din Triama Residence are autorizație de construire

Faza 1 a proiectului este sold out, iar proprietarii s-au mutat în prima jumătate a anului 2021, în timp ce stocul de apartamente din Faza 2 este aproape complet vândut

Speedwell începe vânzările pentru a treia și ultima faza din Triama Residence București, odată cu obținerea autorizației de construire și a vânzării stocului disponibil de unități din primele două faze ale proiectului.

Ansamblul Triama Residence este format din trei clădiri și oferă un total de 202 apartamente. 95% din stocul disponibil în primele două clădiri ale proiectului a fost vândut.

Faza 1 a proiectului este sold out, iar proprietarii s-au mutat în prima jumătate a anului 2021, în timp ce stocul de apartamente din Faza 2 este aproape complet vândut, iar lucrările de construcție pentru aceasta sunt în curs de desfășurare.

Noul stoc include apartamente cu 2 și 3 camere, de calitate superioară, compartimentări eficiente, terase spațioase și o înălțime liberă de 2,75m.

Ultima fază a proiectului va oferi un total de 67 de apartamente, locuri de parcare subterane și un spațiu de joacă pentru copii, disponibil pentru toți locuitorii din complex.

CITEȘTE ȘI: Evergent Investments achiziționează un teren în nordul capitalei

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...