A treia casă Ronald McDonald din România, la Iași

Fundația Ronald McDonald începe construcția unei noi Case Ronald McDonald în Iași, lângă Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Sfânta Maria, având ca partener compania locală BorgWarner.

Casa Ronald McDonald este un proiect unic în zona Moldovei, care va oferi anual cazare pentru 1.000 de părinți din toată regiunea, pe durata spitalizării copiilor lor.

Casa Ronald McDonald Iași va avea 19 camere, un loc comun de joacă, bucătărie, living și alte spații în care familiile vor putea socializa.

Prima casă Ronald McDonald din București a fost inaugurată în 16 noiembrie 2003, în curtea spitalului Grigore Alexandrescu din Capitală.

În cele 16 camere ale sale, peste 11.100 de părinți și copii veniți din toate colțurile țării la tratament au găsit sprijin și alinare.

Fundația a finalizat anul acesta proiectul de remodelare completă și extindere a Casei Ronald McDonald din Timișoara, care are acum capacitatea de a oferi anual peste 5.000 de nopți de cazare gratuită.

În acest an se va construi și Casa Ronald McDonald cu nr. 4, în București.

- Publicitate -

KFC a depășit pragul de 1 miliarde de lei vânzări în 2023 în România

Cea mai mare contribuție la rezultatele financiare ale Sphera Franchise Group anul trecut a avut-o KFC care a depășit...

România este pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT

România se clasează pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT, 4 din 10 angajați fiind femei,...