A șasea unitate SMYK din București, s-a deschis în Colosseum Mall

SMYK a deschis astăzi, 24 martie, al șaselea magazin din București, extinzându-și astfel rețeaua națională la 25 de magazine.

Cu o suprafață de peste 400 metri pătrați, unitatea va asigura alte 8 locuri de muncă.

Retailerul polonez aduce în Colosseum Mall conceptul „totul sub un singur acoperiș”, cu produse dedicate copiilor între 0 și 14 ani.

Oferta magazinului include articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu, Cool Club, până la articole de puericultură.

De asemenea, un segment important de produse îl reprezintă jucăriile interactive și educaționale pentru toate vârstele, în special cele aparținând brandului propriu, SMIKI.

Magazinul cu numărul 25 este situat în incinta Colosseum Mall, pe Şos Chitilei, nr 284.

SMYK a deschis anul acesta încă un magazin la Craiova, iar până la finalul anulului își propune să deschidă alte încă cinci magazine la nivel național.

CITEȘTE ȘI: SMYK extinde rețeaua de magazine cu o unitate în City Park Constanța

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...