A început livrarea unităților din ansamblul Nordis Mamaia

Nordis Mamaia este un ansamblu mixt, dezvoltat în două etape. Prima etapă include două clădiri hoteliere și două rezidențiale

Trending

Nordis Group a început astăzi, 15 iulie 2022, procesul de predare a apartamentelor din proiectul Nordis Mamaia, doar în prima zi fiind predate peste 50 de unități.

Compania a adus pe piața din România un nou concept de investiție într-o cameră sau apartament de hotel, operat în totalitate de Nordis.

Investitorii beneficiază de un venit pasiv începând cu 6.240 euro anual sub forma unui randament de 7% pe an, garantat prin contract pe 30 de ani, o vacanță anuală gratuită cu o valoare de peste 2.000 euro și aprecierea proprietății cu peste 40% după momentul lansării.

Predarea apartamentelor va avea loc zilnic, atât la biroul din Mamaia, cât și la sediul principal din București, până la finalul anului.

După predarea apartamentelor, compania va achita proprietarilor venitul pasiv, în funcție de valoarea investiției realizate. Suma corespondentă fiecărei luni începe de la 520 euro pentru cumpărătorii noi.

Nordis Mamaia este un ansamblu mixt, dezvoltat în două etape. Prima etapă include două clădiri hoteliere și două rezidențiale.

Stadiul lucrărilor la etapa a doua a ansamblului Nordis Mamaia vizează pregătirea fundației prin introducerea a 400 de piloți forați la o adâncime de 24 de metri. Termenul de predare al acestei faze este planificat pentru finalul anului 2023.

În 2021, Nordis Group a achiziționat terenul alăturat pentru a putea dezvolta o a doua etapă a proiectului și mai multe puncte de atracție: SPA de 3.200 mp, sală de fitness, piscine interioare și exterioare, restaurante și cafenele, sală polivalentă pentru evenimente, loc de joacă, cinema VIP, centru de recuperare medicală.

CITEȘTE ȘI: Nordis a vândut 324 de apartamente în perioada iunie – august 2020

- Publicitate -

Ultimele

Investițiile în startup-urile românești au depășit 100 milioane de euro

Startup-urile românești au atras investiții în valoare totală de 101.7 milioane de euro în 2022. România este a cincea...

Trebuie să citești