A început construcția pentru faza a treia a complexului rezidențial Alphaville

În luna septembrie 2013 au început lucrările de construcție la cea de-a treia și ultima fază a proiectului Alphaville Brasov.

Ansamblul rezidențial din Strada Carpaților 44 va fi completat cu ultimele două clădiri – un bloc cu 8 etaje și unul cu 4 etaje. În această etapă sunt prevăzute 52 de apartamente noi cu două și 3 camere și un spațiu comercial de aproape 300 de metri pătrați.

Pentru această construcție dezvoltatorul proiectului Alphaville a obţinut o finanţare în valoare de 2.150.000 Euro de la Banca Transilvania.

Valoarea totală a investiției pentru ultima etapă a proiectului este de 3.100.000 Euro iar imobilele gata finisate vor fi livrate la cheie în toamna anului viitor.

Alphaville este un concept arhitectural unic în Brașov, proiectat și executat la standarde moderne de calitate. Apartamentele sunt izolate fonic prin pereți dubli de zidărie cu vată minerală la interior între vecini și cu șape flotante pe fiecare nivel. Izolația termică de 15 cm la exterior oferă cea mai bună eficiență termică prin reducerea pierderilor de căldură cu încă 30% față de restul clădirilor izolate standard. Fiecare locuință este dotată cu centrală termică proprie iar clienții pot alege finisajele de interior în faza de construcție. După predarea la cheie nu se percep costuri suplimentare de management rezidențial, ansamblul de locuințe noi fiind administrat de către Asociația de locatari.

După două luni de la începerea construcției la ultima etapă a proiectului deja 14 unități au fost contractate astfel încât stocul nou de apartamente noi este deja mai mic cu 27%.

Complexul este dezvoltat de o divizie a grupului Alber Holding din Arad. Investitorul din vestul țării este în prezent activ în câteva dintre marile oraşe al României: Arad, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov, Oradea şi Bacău.

Divizia Bermo Real Estate Development & Investment SA aparținând Holdingului arădean a realizat până acum o investiție totală de peste 6,8 milioane euro în proiectul de la Brașov. Începând cu vara anului trecut s-au livrat la cheie 145 de apartamente noi și 8 spații comerciale în acest complex. Dintre aceste imobile finalizate mai sunt disponibile doar 4 apartamente și 3 spații comerciale.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...