A început construcția ParkLake Plaza

sursa foto:parklake.ro
sursa foto:parklake.ro

Sonae Sierra anunţă începerea dezvoltării noului centru comercial ParkLake, situat în sectorul 3, în cartierul Titan.

Centrul comercial reprezintă o investiţie de 180 de miloane de euro şi este programat pentru deschidere în 2016.

Autorizaţia de construire pentru ParkLake, primită în septembrie 2013 şi care include îmbunătăţirile la nivelul conceptului centrului comercial aduse de cei doi parteneri din cadrul joint venture-ului, permite începerea dezvoltării.

ParkLake va oferi o experienţă de cumpărături de înaltă calitate, pe o suprafaţă totală închiriabilă de 70.000 m², cu aproximativ 200 de magazine şi 2.600 de locuri în parcarea subterană. Centrul va avea un design unic, prietenos cu mediul şi o ofertă inedită de activităţi sportive şi de petrecere a timpului liber, în directă legătură cu Parcul Titan, aflat în imediata vecinătate a acestuia.

„Suntem încântaţi că demarăm lucrările de construcţie pentru ParkLake şi că vom oferi bucureştenilor o experienţă inovativă de cumpărături. ParkLake va avea un mix de chiriaşi foarte variat, atât în ceea ce priveşte oferta de retail, cât şi cea de relaxare, şi va deveni una dintre principalele atracţii ale Bucureştiului datorită integrării zonei verzi adiacente din parcul Titan” a declarat Fernando Guedes Oliveira, CEO, Sonae Sierra.

David Sharkey, CEO, Caelum Development, adaugă “Obiectivul nostru de a oferi cea mai bună destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber din capitală prinde contur, avem toate condiţiile pentru a începe lucrările de construcţie. Odată cu deschiderea ParkLake, în anul 2016, vom aduce bucureştenilor o experienţă de cumpărături de neegalat şi o destinaţie de referinţă pentru petrecerea timpului liber.”

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...