A fost semnat contractul pentru extinderea liniei de troleibuz până la Ghiroda

sursa foto: tion.ro
sursa foto: tion.ro

Primăria Timișoara a semnat contractul de finanțare nerambursabilă pentru proiectul de extindere a rețelei de troleibuz din Timișoara până la Ghiroda, scrie ziarul Renașterea.

Valoarea lucrărilor se ridică la 24 de milioane de lei, din care asistența nerambursabilă din partea Uniunii Europene este de 19,7 milioane de lei.

Linia de troleibuz trebuie să devină funcțională începând din luna aprilie 2015. Traseul pe care se va circula este pe DN6, de la Calea Lugojului din Timişoara, până în Ghiroda, la podul peste Canalul Bega.

Implementarea proiectului ar trebui să conducă la îmbunătăţirea transportului, a mobilităţii, a condiţiilor de trai pentru locuitorii din Timişoara şi din zona peri-urbană, precum și la creşterea calităţii vieţii prin încurajarea transportului durabil şi promovarea unui mijloc de transport nepoluant.

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...