A fost lansat standardul ISO 20700 – Servicii de Consultanță în Management

AMCOR (Asociația Consultanților în Management din România) a lansat standardul ISO 20700 pentru Servicii de Consultanță în Management.

Redactarea acestui standard a făcut parte dintr-un proiect de 3 ani al ICMCI (The International Council of Management Consulting Institutes).

Consultanța în management joacă pe plan global un rol important în mediul de business și guvernamental, influențând deciziile și investițiile majore. Odată cu trecerea timpului, așteptările beneficiarilor misiunilor de consultanță s-au modificat, aceștia ajungând să fie din ce în ce mai exigenți cu consultanții lor, mai interesați de inovare, eficiență tehnologică și un comportament etic, solicitând în același timp dovezi ale beneficiilor oferite de consultanță.

În acest context, standardul ISO 20700 a fost conceput pentru a-i ajuta atât pe consultanți cât și pe clienții lor, având la bază exemple de bune practici din industria globală a consultanței în management, dar și recomandări de îmbunătățire a specificațiilor tehnice, a execuției, a acceptării și contractării de servicii de consultanță în management.

Standardul are rolul de a-i ajuta pe consultanți și pe clienții lor să implementeze proiecte într-un mod transparent și etic cu rezultate mai bune. Punând accent pe livrabile și rezultatele reale ale consultanței în management, standardul ISO 20700 îi încurajează pe consultanți să folosească propriile metode și abordări care îi diferențiază pe piață.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...