A fost inaugurată cantina BufKids: mese calde pentru 50 de copii din Buftea

Habitat for Humanity, Asociația Hercules, PENNY și companiile partenere au inaugurat joi, 30 mai, Cantina BufKids care va oferi zilnic o masă caldă pentru 50 de copii beneficiari ai Centrului de zi BufKids din Buftea.

În ziua deschiderii, PENNY, partenerul principal al proiectului, a pregătit prima masă din noua cantină, sub îndrumarea lui chef Nicolai Tand, alături de 15 copii ai centrului.

Construirea cantinei s-a realizat cu ajutorul voluntarilor din companiile care au oferit și sprijin financiar. Au participat 20 de echipe și un total de 523 de voluntari, au contribuit la proiect cu 3138 de ore de lucru.

Roberto Pătrășcoiu, CEO Habitat for Humanity si Petruța Stănescu, Director Executiv Asociația Hercules

Prin acest proiect, am reușit să oferim nu doar un loc sigur și primitor pentru educație, dar și o cantină unde copiii pot beneficia de o masă caldă, esențială pentru dezvoltarea lor

Roberto Pătrășcoiu, CEO Habitat for Humanity România

Este o onoare pentru noi să fim parte din acest proiect care pune bazele dezvoltării durabile a societății noastre. La PENNY, înțelegem că educația și sănătatea sunt două elemente fundamentale în dezvoltarea oricărui copil.

Daniel Gross, CEO PENNY România

Una sau două mese pe zi la cantina BufKids, care să conțină toți nutrienții de care au nevoie copii în creștere, sunt baza de la care putem începe pentru a hrăni tinerele minți, pentru a le inspira copiilor încrederea de care au nevoie

Petruța Stănescu, Director Executiv Asociația Hercules

Construcția cantinei s-a realizat și cu sprijinul: HP, Dedeman, TCC Foundation, Fundația Saint-Gobain, PRO TV, Fundația Auchan, Mercedes-Benz Financial Services Romania, BRD, Fundația Telus, Legrand România și Coface România.

CITEȘTE ȘI: Locuintele noi din Ilfov sunt mai ieftine decat cele din Bucuresti

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...