A fost finalizată prima fază a procesului de modernizare Liberty Center

Prima fază a procesului de modernizare a spațiilor comune din centrul comercial Liberty Center a fost finalizată în urma unei investiții de 400.000 euro odată cu deschiderea celui mai mare supermarket Auchan din România.

Lucrările de modernizare au constat în îmbunătățirea aspectului general al centrului comercial cu accent pe suprafețele comune, oferind un aer proaspăt clădirii.

„Odată cu deschiderea supermarketului Auchan, în luna septembrie, am finalizat și prima parte a lucrărilor de modernizare. Treptat, prin măsurile strategice pe care le implementăm, transformăm centrul comercial într-o destinație adaptată nevoilor și standardelor consumatorilor din zonă. Pentru a răspunde cât mai bine acestor nevoi, căutăm cele mai bune soluții astfel că spațiul ocupat de Happy Gym a fost preluat de cel mai mare operator autohton de centre de fitness – Stay Fit și de asemenea avem în amenajare, la etajul 1, 1.000 mp pentru servicii medicale. Astfel, gradul de ocupare a Liberty Center, reprezentând contracte semnate, a ajuns în aceasă lună la 91%”, a declarat Corina Stamate, center manager JLL Romania.

Supermarketul Auchan are o suprafață de vânzare de 2.500 metri pătrați și oferă 14.000 de produse alimentare și nealimentare, adaptate nevoilor clienților, cu focus pe produse proaspete (carmangerie, pescărie, gastronomie, brutărie, mezeluri și brânzeturi, lactate, ready to eat, ready to cook, piața Auchan etc.).

Noul centru Stay Fit Gym, al șaselea din cadrul rețelei, are 1.500 de metri pătrați și cuprinde o sală de forță dotată cu cele mai noi echipamente, un studio de aerobic modern, o sală de cycling, dar și vestiare individuale și saună.

„Estimăm că centrul comercial va înregistra o creștere a traficului cu cel puțin 30% ajungând la 13.000-14.000 pers/zi, care va fi datorată deschiderii Auchan și noilor schimbări din centru. Din punct de vedere al gradului de ocupare, așteptările noastre sunt de a atinge pragul de 95% până la finele anului”, a adăugat Corina Stamate.

Liberty Center, situat în zona de sud a Bucureștiului, este administrat din anul 2017 de compania de consultanță imobiliară JLL.

Centrul comercial, cu o suprafață de 25.700 metri pătrați, are peste 60 chiriași din domeniul fashion, food și entertainment. Printre chiriaşii-ancoră se numără Altex, INEXTENSO, Kik, Multibrand Kenvelo – Lee Cooper – Time Out, Deichmann, Sephora, Steilmann, CCC, KFC, McDonalds, Spring Time, Colin’s sau Happy Cinema.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...