A doua ediție Fuckup Nights București, în 28 noiembrie

Pe 28 noiembrie 2019 va avea loc a doua ediție a Fuckup Nights București, parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, dedicate lecțiilor de viață învățate în urma nereușitelor profesionale.

Doi antreprenori, doi corporatiști și trei profesioniști din sport, zona științifică respectiv divertisment intră în arena Fuckup Nights București vol II.

Aceștia sunt: Andrei Gligor – Ultra runner; Florin Petolea – Director Implementare Rețea și Acces, Telekom Romania; Dumitru-Dorin Prunariu – Singurul român care a ajuns în spațiu; Andreea Ioniță – Director General Adjunct, Strategie, IT & Digital, E.ON Romania; Manuela Ciugudean – Antreprenor, fondator „Pinguinii”, coach de carieră și viață, strateg privind construirea brandurilor personale; Andrei Dudoiu – Antreprenor, fondator Human Finance, fost Director General Adjunct Banca Transilvania; George Bonea – Speaker demotivațional.

Moderator este Adrian Seceleanu, jurnalist la Ziarul Financiar. Aceștia vor susține câte un discurs de aproximativ 10 minute despre piedicile profesionale cu care s-au confruntat și despre cum le-au depășit.

„La baza conceptului Fuckup Nights stă credința că purtarea de conversații dificile este un pas înainte către crearea unei lumi mai puțin orientate spre ego. Învățăm mai mult din eșec decât din povești de succes. Iar aceste evenimente sărbătoresc încercările noastre și nu stigmatizează eșecul, ele sunt FUN și o cale directă de a lua contact cu profesioniști experimentați”, a declarat Diana Iosu, Managerul proiectului Fuckup Nights București.

Fuckup Nights în 300 de orașe

Evenimentele au loc acum în peste 300 de orașe din aproximativ 90 de țări din toată lumea, iar în România se organizează independent în alte 4 orașe (Cluj, Iași, Oradea și Timișoara).

La fiecare ediție sunt invitați vorbitori din diferite zone de interes (business, cultură, divertisment, sport etc.). Vorbitorii care și-au expus experiențele profesionale la prima ediție din Bucuresti au fost Mihai Rotaru– Fondatorul Clever Taxi, Ionuț Stanimir – Directorul de marketing și comunicare al BCR, Dani Oțil – cunoscutul prezentator al matinalului de la Antena 1 și Irina Margareta Nistor – cel mai îndrăgit critic de film din România.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...