A doua clădire rezidențială din ansamblul PALTIM are autorizație de construire

Dezvoltatorul imobiliar Speedwell a obținut autorizația de construire pentru cea de-a doua clădire rezidențială din proiectul cu utilizare mixtă PALTIM, dezvoltat în Timișoara.

Cea de-a doua clădire rezidențială este formată din 113 apartamente de la studiouri până la apartamente de camere. Împreună cu unitățile din prima clădire, proiectul oferă 236 de unități.

Aceasta este cea de-a treia autorizație obținută pentru acest proiect, pe lângă cea pentru prima clădire rezidențială și cea pentru lucrările de reabilitare a vilei monument.

Fiind un proiect mixed-use, pe lângă componenta rezidențială, PALTIM va include și spații de birouri și retail.

Procesul de obținere a autorizațiilor necesare pentru componenta de birouri, inclusiv cea pentru renovarea unei clădiri istorice, parte din fosta fabrică, este în stadiu avansat și programat să aibă loc în următoarele câteva luni.

Lucrările de construcție pentru prima clădire rezidențială a ansamblului sunt în plină desfășurare, după ce Speedwell a desemnat Strabag drept antreprenor general.

Vânzările pentru prima clădire a proiectului au fost lansate în octombrie 2021. De atunci, mai mult de jumătate din stocul disponibil de apartamente a fost vândut.

CITEȘTE ȘI: Speedwell lansează faza 2 a proiectului Triama Residence București

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...