A crescut cererea de apartamente noi în Buftea

Conacul Castanilor, unul dintre cele mai mari proiecte rezidențial din Buftea, a inregistrat in primele doua luni ale anului o crestere atat a cererii cat si a vanzarilor.

Principalele cauze care stau la baza acestei cresteri sunt: ieftinirea creditelor, reducerea continua a preturilor pe parcursul anilor trecuti, accesul continuu la programul “Prima Casa”, cat si factori de natura psihologica. Romanii s-au mai obisnuit cu noua situatie economica si au inceput sa se gandeasca din nou la investitii.

“De la inceputul anului am avut aproape dublul solicitarilor din ultimul an, din aceeasi perioada. Cumparatorii/clientii sunt persoane sau familii tinere, cu un copil si cred ca si acesta este un semn ca oamenii au inceput sa nu mai fie atat de tematori si isi doresc din nou sa investeasca intr-o locuinta noua”, spune Roxana Serban, director general Conacul Castanilor, ansamblu rezidential Buftea.

“Tendinta de crestere o urmeaza pe cea de anul trecut, insa este mai accentuata”, precizeaza Roxana Serban.

In ceea ce priveste tipul apartamentelor solicitate, cea mai mare cerere se inregistreaza la apartamentele de doua camere, pe locurile urmatoare fiind garsonierele si apartamentele de trei camere.

In ceea ce priveste modalitatea de finantare, cele mai multe solicitari sunt pentru apartamente cu finantare direct de la dezvoltator, urmand cele prin programul “Prima Casa” si abia pe ultimul loc situandu-se cele achizitionate cu plata cash.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...