All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

marți | 26 mai | 2020

A apărut Slatina Buzz! numărul 5

Centrul comercial Shopping Park Mediaș, de lângă Kaufland, se extinde

Centrul comercial Shopping Park Mediaș își mărește suprafața comercială la peste 16.900 mp și va deveni cel mai mare retail park din...

Numărul 5 al publicației Slatina Buzz este disponibil începând de astăzi în câteva locații din oraș: Librăria Verona, Agenția de Turism Andyanda Tour, Baroc Cafe Pub și Downtown Pub.

În ediția din noiembrie 2018 tinerii redactori Slatina Buzz vorbesc despre „Campioni” și prezintă o serie excepțională de elevi slătineni, cu numeroase premii la Olimpiadele Școlare, naționale și internaționale.

- Publicitate -

În plus, aduc în lumina reflectoarelor unul dintre „antrenorii” campionilor, o profesoară care și-a dedicat viața profesiei și elevilor săi!

Publicația are 12 pagini, din care 4 policromie și este rezultatul unui proiect finanțat de Primăria Municipiului Slatina.

Slatina Buzz este unul dintre cele mai longevive programe în domeniul presei scrise din România.

Început în 2010 sub forma unei școli de vară, programul a continuat să se transforme și să crească cu fiecare an în care a avut loc. În total, au participat peste 100 de elevi din Slatina sau împrejurimi, au susținut seminarii peste 20 speakeri din diverse domenii de activitate, au fost realizate sute de articole, publicate două ediții tipărite ale unui ziar realizat de elevi și distribuite mii de exemplare în cadrul comunității.

Toate informațiile despre program sunt disponibile pe website-ul www.slatinabuzz.ro, sau căutând #slatinabuzz pe Facebook.

- Publicitate -

ULTIMELE

Bucureşti, cea mai dinamică piaţă logistică din regiune în ultimii 5 ani

Stocul spaţiilor industriale și logistice din București s-a dublat în intervalul 2015 – 2020, capitala României fiind cea mai dinamică piață din...