Echipa Angelick Gelato, locul șase la o competiție internațională defășurată în Italia

Vladimir Dascălu, împreună cu echipa Angelick Gelato, a reprezentat România la Gelato Europe Cup Rimini, cea mai prestigioasă competiție continentală din industria înghețatei artizanale. Echipa a fost formată din Vladimir Dascălu / Gelatier, Morar Cornel / Cofetar – Ciocolatier și Oana Gabriela Nita / Manager de echipă.

În cadrul Gelato Europe Cup, Angelick Gelato a reușit să se claseze pe locul 6 din 8 echipe, un rezultat onorabil având în vedere nivelul înalt al concurenței si nivelul minim de experiență al echipei în astfel de competiții. Clasamentul final a fost: Germania, Franța, Italia, Belgia, Polonia, România, Marea Britanie și Albania.

Una dintre probele competiției a fost Mystery Fruit, în care echipele au avut la dispoziție o oră pentru a crea un sorbet original pe baza unui fruct și a unei selecții de condimente desemnate. Echipa Angelick Gelato a creat un sorbet de afine cu piper negru și vanilie, iar rezultatul le-a adus locul 3 în clasamentul acestei probe.

Gelateria Angelick Gelato a fost deschisă în mai 2023, după ce Vladimir Dascălu a trecut la antreprenoriat, după ani de studii și experiență în industria cofetăriei. Producătorul de înghețată artizanală din Prahova, are, la final de 2024, 28 sortimente de gelato, din care top 3 cele mai vândute sunt: ciocolata belgiană, fisticul siclian și sorbetul de zmeură.

CITEȘTE ȘI | Alfredo Seafood: Somonul și macroul sunt campioni în topul peștelui

- Publicitate -

Vinerea Mare, ziua cu cele mai multe comenzi înregistrate pe Glovo

Anul trecut, în Vinerea Mare s-a înregistrat cel mai ridicat volum de comenzi prin platforma Glovo din cele trei...

Cum arată centrul de fulfillment operat de Helpship în CTPark Oradea

Helpship operează un centru logistic de 20.000 mp și spații de birouri de 1.200 mp, situate în CTPark Oradea,...