96% dintre angajații Jysk sunt fericiți

96% dintre angajații JYSK din România au participat recent la un chestionar de satisfacție a angajaților. Rezultatul general a arătat că angajații JYSK sunt angajați fericiți.

Clienții pot fi siguri că vor fi întâmpinați cu un zâmbet când intră într-unul din cele 34 de magazine JYSK din România, și există motive bune pentru asta.

Un nou chestionar de satisfacție a angajaților, executat de o agenție independentă, arată că, pe o scală de la 1 la 100 privind nivelul de satisfacție al angajaților, români au realizat un scor mediu de 88. Acest scor este cu 10 puncte mai mare în comparație cu scorul unui chestionar similar realizat în anul 2014.

“Sunt desigur fericit că majoritatea colegilor mei sunt în general foarte mulțumiți să facă parte din această echipă. Sunt de asemenea foarte mulțumit că 96% au ales să participe la chestionar. Acest lucru ne permite să evidențiem exact ce îi satisface pe angajații noștri și ce putem îmbunătăți în viitor”, a spus Country Managerul JYSK în România, Alexandru Bratu.

La o privire mai atentă asupra chestionarului aflăm că în special colegii și oportunitățile de carieră de la JYSK sunt foarte apreciate de către angajații din România.

“Sunt foarte mulțumit că angajații noștri profită de oportunitățile de carieră, deoarece este foarte important pentru JYSK să ofere posibilități excelente pentru angajați care au voința și calitățile necesare pentru a avea o carieră”, a explicat Alexandru Bratu.

Cu toate că este foarte mulțumit de rezultatul general al studiului, el este de asemenea conștient de faptul că nu totul este perfect.

“88 este un scor excelent, dar în același timp arată că nu toți angajații sar din pat în fiecare dimineață, așteptând cu nerăbdare să meargă la muncă. De aceea este important că 96% dintre angajați au participat la chestionar, deoarece acest lucru ne oferă posibilitatea de a acționa în zonele în care angajații nu sunt satisfăcuți”, spune Alexandru Bratu.

De asemenea, angajații JYSK România au obținut cel mai mare scor privind gradul de satisfacție la locul de muncă dintre toate țările în care activează grupul scandinav.

96% din angajații JYSK NORDIC din întreaga lume au participat la chestionar. Rezultatul a arătat că angajații JYSK au devenit în mod semnificativ mai mulțumiți de locul lor de muncă, de la realizarea unui studiu similar în anul 2014.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...