81.000 de aplicații în Huawei AppGallery

Huawei a ajuns la 700 de milioane de utilizatori de dispozitive la nivel mondial, cu o creștere de 32% de la an la an.

Numărul dezvoltatorilor Huawei înregistrați la nivel mondial a ajuns la 1,6 milioane, în creștere cu 76% de la an la an, cu peste 81.000 de aplicații integrate cu capabilități deschise HMS Core.

Huawei a anunțat în trecut Programul Shining Star de 1 miliard de dolari pentru a stimula dezvoltatorii la nivel mondial. Mai mult de 10.000 de aplicații au beneficiat de acesta până în prezent.

Ce aplicații locale se găsesc în Huawei AppGallery

AppGallery conține peste 770 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale.

Huawei AppGallery cuprinde aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD, Card Sodexo, MobilPay sau 24Pay.

App Gallery conține și aplicații din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online.

De asemenea, în platformă sunt disponibile și aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care, eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass.

Aplicațiile operatorilor locali precum My Orange Romania, My Account Telekom sau My Vodafone Romania sunt și ele disponibile în Huawei AppGallery.

Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat AppGallery se numără Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM, Bolt și Raiffeisen Smart Mobile.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Cele mai multe tranzacții cu terenuri din București includ foste platforme industriale

În perioada iulie 2022 - iunie 2023, au fost tranzacționate în București și în zona limitrofă, terenuri cu o...