8 țesături Scabal perfecte pentru costumele de vară

Costumul bărbătesc este mai mult decât compleul rigid pe care bărbații îl poartă la ocazii speciale. Majoritatea bărbaților țind să creadă că îi acordă antenția meritată, însă doar cei care sunt în lumea business-ului, cu o mulțime de întâlniri pe listă, pot aprecia cu adevărat valoarea unei colecții de costume. O piesă esențială în garderoba oricărui bărbat, costumul poate fi considerat o poliță de asigurare pentru ocaziile profesionale și sociale. 

În atelierul SATRO bespoke îți poți crea o colecție de costume barbatesti de vară must-have, potrivite pentru orice anotimp și personalizate până la cele cele mai mici detalii: de la țesături și culori până la felul în care îți pun în valoare calitățile sau fac față la gradele Celsius. Aspectele pe care trebuie să le ai în vedere atunci când obiectivul este crearea unui costum de vară bespoke – pe comandă nu țin de lista de cumpărături, ci de multitudinea de moduri și ocazii în care pot răspunde nevoilor tale, în așa fel îbcât prețul plătit să fie cel mai bun pentru calitatea livrată.

La baza costumelor SARTO bespoke stau doar țesături de cea mai înaltă calitate, de la case de modă renumite. Unice prin calitatea, finețea și distincția care le caracterizează, țesăturile Scabal sunt un etalon al perfecționismului vestimentar.

Consilierii SARTO bespoke propun o serie de colecții de țesături de la renumitul producător Scabal, create special pentru sezonul cald, ca un reminder că un gentleman trebuie să-și păstreze eleganța chiar și în zilele caniculare. Adaptabile, în culori speciale și cu design-uri cuceritoare, oricare dintre acestea pot sta la baza costumului care va deveni piesa de rezistență din garderoba ta de vară.

Via Veneto

Un mix de bumbac și in care permite aerului să circule prin țesătură pentru confort garantat, indiferent de timp, spațiu și temperatură. Inspirată de exclusivistul bulevard din Roma, colecția este dedicată elitei preocupate de felul în care arată și se simte, fără să sacrifice calitatea. Costumele rezultate din această colecție au aerul casual din zilele însorite de vacanță.

Positano

Fibrele naturale, vopsite în culori pastelate sunt alegerea perfectă a bărbatului sigur pe sine pentru a-și etala eleganța când temperaturile depășesc limita confortului. Combinația de mătase, bumbac și in au o suplețe aparte, ideală pentru costumele bărbătești în tipicul stil relaxat al bărbatului italian cu “gioia di vivere”.

Crossover 

O colecție rezultată din întâlnirea creativității cu ingineria vestimentară. În mod ingenios, țesăturile ce aparțin colecției formează perechi dintr-un design elaborat și o opțiune simplă, fiind gândite pentru realizarea a două costume complementare care pot sta la baza a 4 ținute diferite. 

Londoner

Țesăturile excepționale din lână fină de la Scabal sunt create în fabrica proprie din Yorkshire și oferă, o multitudine de opțiuni pentru costumele casual și smart casual,  fără a ignora calitatea superioară. Colecția este perfectă pentru iubitorii culturii anglo-saxone, dornici de a include în colecția lor un costum clasic englezesc cu elemente deosebite. 

Beverly Hills

Finisajele de lux conferă suplețe naturală și flexibilitate hainelor confecționate din aceste țesături. Dintr-un mix de cașmir și mătase, țesăturile din această colecție sunt frumoase, extravagante, în culori tari ca roșu, verde sau albastru vibrant și completează perfect atitudinea carismatică a purtătorului. 

Dynamic 

Aproape magică, această colecție include țesături rezistente la șifonare, cu un plus de flexibilitate datorat tehnologiei de ultimă generație prin care sunt realizate. Colecția este dedicată omului de afaceri cu o agendă plină de întâlniri la care are nevoie să arate impecabil.

Obsession

Sofisticată, elegantă, confortabilă, funcțională… acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine această colecție, ce are miza de a crea costume după standardele celei mai rafinate vestimentații englezești.

Power Twist

În această colecție fibrele rezistente la șifonare vin într-o paletă de culori neutre precum bej, caramel, maro ciocolatiu, olive, dar și nuanțe curajoase ca albastru sau roșu pentru un plus de inspirație benefică bărbatului mereu aflat în mișcare.

Alegerea colecției potrivite este ușoară pentru că fiecare dintre țesăturile care alcătuiesc cele 8 colecții răspund la nevoia gentlemanului modern de o gardeobă inteligentă, compusă din soluții vestimentare eficiente. În plus, consilierii SARTO bespoke, vor fi alături de tine cu propuneri și recomandări personalizate pe tot parcursul procesului.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...