76% dintre oameni vor să facă fapte bune de acest Crăciun

Un studiu realizat de World Vision la nivel global arată că, la finalul unui an dificil, majoritatea oamenilor caută modalități de a sprijini sau de a-i ajuta pe cei mai puțin norocoși.

Astfel, peste trei sferturi (76%) dintre persoanele intervievate în cadrul studiului au declarat că este important să ne concentrăm asupra persoanelor care au nevoie de ajutor Crăciunul acesta.

În ciuda impactului financiar al pandemiei, aproape două treimi (63%) dintre respondenți au spus că ar prefera mai degrabă să primească un cadou care să-i ajute pe alții Crăciunul acesta în locul unuia tradițional, cum ar fi haine sau electronice

Fundaţia World Vision România a lansat campania „Porţie de bunătate”, prin care cu toții putem dona diferite porţii de bunătate pentru copiii din proiectul „Pâine şi Mâine”.

Acestea se vor transforma în mese calde şi ore de educaţie remedială pentru copii, într-un an în care foarte mulţi copii vulnerabili nu au avut acces la educaţie.

Ultimul Raport de Bunăstare al Copilului din mediul rural 2020, realizat de World Vision România, arată că 1 din 10 copii se duce flămând la culcare, 11% din copii iau doar două mese pe zi, iar un sfert dintre copii nu sunt ajutaţi la teme atunci când au dificultăţi.

- Publicitate -

Românii au comandat cu livrare la locație peste 10.000 de burgeri pe zi în 2023

Cu o creștere de peste 15% față de 2022, burgerii rămân în topul preferințelor culinare comandate de români cu...

The first full autonomous PENNY store in the world is open in Bucharest

PENNY opened on May 29, 2024, in Bucharest, the first full autonomous store in its network, where articles are...