73 de milioane de euro investiți în cel mai mare complex rezidențial din țară

sursa foto: militari-residence.ro
sursa foto: militari-residence.ro

Proiectul rezidenţial Militari Residence a necesitat până în prezent o investiţie totală de aproximativ 73 milioane de euro, fiind cea mai mare dezvoltare rezidenţială privată realizată pe piaţa locală.

Complexul include 4.000 de apartamente, piscine interioare şi exterioare, terase, restaurante, cluburi spa&wellness, săli de evenimente, şcoală, grădiniţă, magazine, cabinete medicale şi parcuri.

Militari Residence a fost dezvoltat pe o suprafaţă totală de aproape 15 hectare, în zona Chiajna-Roșu, în imediata apropiere a Militari Shopping şi este locuit de peste 6.000 de persoane, în majoritate tineri sub 35 de ani. Construcţia complexului tip All Inclusive a început în anul 2008 şi până în prezent au fost finalizate 3.500 de apartamente. Alte 500 de apartamente se află curs de dezvoltare şi urmează să fie livrate în toamna acestui an.

Din cele 500 aflate în construcţie, peste 250 sunt în stadiul de finalizare a finisajelor, fiind deja contractate.

Pe lângă cele 42 de blocuri, Militari Residence include aproximativ 4.000 mp de parcuri, 2.500 locuri de parcare amenajate, restaurante, piscine, terase, cluburi spa şi wellness şi săli de evenimente construite şi administrate de dezvoltator. Locuitorii complexului nu plătesc taxe de mentenanţă.

De asemenea, în Militari Residence se regăsesc cabinete medicale, magazine, o şcoală şi o grădiniţă, construite de dezvoltator şi operate de alţi investitori.

“Încă de la început, ne-am propus să dezvoltăm mai mult decât un simplu proiect de locuinţe, Militari Residence fiind în prezent cel mai mare complex rezidenţial All Inclusive”, a declarat Radu Teleman, director de marketing în cadrul Militari Residence. “Investiţia realizată până în acest moment este de circa 73 milioane de euro şi a provenit din fonduri proprii, fiind susţinută de vânzarea într-un ritm foarte bun a apartamentelor”, a adăugat Radu Teleman.

Militari Residence are cel mai rapid ritm de vânzare din piaţa rezidenţială, de aproximativ 60-80 apartamente pe lună. Preţurile pornesc de la 550 euro/mp util şi includ TVA. În prezent, mai sunt disponibile pentru vânzare circa 250 de apartamente.

“Profilul clientului este în continuare reprezentat de cuplurile tinere, care îşi doresc să beneficieze de facilităţile complexului, de la săli de fitness şi spa, la restaurante, şcoli şi spaţii de joacă pentru copii şi care se află în cautarea unei oferte corecte de preţ, în acord cu puterea lor de cumpărare şi beneficiile pe care le apreciază la un proiect rezidenţial”, a adăugat directorul de marketing al Militari Residence.

Vezi mai multe detalii despre Militari Residence pe ProprietariDirect.ro

- Publicitate -

Burger King continuă expansiunea pe plan local cu un restaurant la Târgu Mureș

Burger King își continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în Shopping City Târgu Mureș....

Lidl a ajuns la afaceri de 22,4 miliarde lei și un profit de circa un miliard de lei

Lidl a încheiat anul calendaristic 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de 22,4 miliarde de lei net, un...