70 de noi IMM-uri s-au listat în platforma Trusted App la 1 an de la lansare

Ioana Arsenie, strateg financiar, anunţă listarea a 70 de IMM-uri româneşti în aplicaţia de analiză financiară Trusted App, la 1 an de la lansare.

În plus, platforma a beneficiat de o nouă rundă de investiţii în valoare de 5.000 euro pentru a adăuga noi opţiuni.

Trusted App a fost lansată în iulie anul trecut cu o investiţie iniţială de 10.000 euro. Scopul aplicației este de a evalua progresul financiar al IMM-urilor de la o perioadă la alta.

Aplicația este dedicată antreprenorilor care sunt în curs de dezvoltare și vizează diversificarea unităților de business, extinderea către noi piețe și atingerea primului milion de euro din companie. 

Începând cu 1 iulie, aceasta oferă suport pentru definirea şi pilotarea bugetului de venituri şi cheltuieli, fiind prima aplicaţie accesibilă, customizată, care oferă această funcționalitate.

Trusted App vine și cu servicii de analiză financiară pentru firmele de contabilitate, pentru o taxă lunară începând cu 5 euro/IMM şi vrea să atragă în 2 ani aproximativ 20 de firme de contabilitate pentru listarea clienţilor acestora în aplicaţia financiară.  

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...