7 cosmetice ideale pentru o sesiune SPA chiar la tine acasă

Toată lumea are nevoie de clipe de relaxare, mai ales după o perioadă grea la locul de muncă sau în activitățile de zi cu zi.

Centrele SPA sunt o modalitate excelentă de a te relaxa, însă dacă timpul nu îți permite, atunci poți crea un spațiu confortabil și liniștitor chiar la tine acasă!

Dacă îți dorești clipe de relaxare și răsfăț în locuința proprie, atunci iată care sunt cele 7 cosmetice ideale de care ai nevoie pentru o sesiune SPA reușită!

Mască facială

Una dintre cele mai importante cosmetice care nu trebuie să lipsească din rutina unei sesiuni SPA este masca facială! Vei găsi numeroase măști șervețel hidratante la prețuri foarte bune, indiferent de tipul tău de ten sau de nevoile acestuia: normal, mixt, gras, acneic, uscat, deshidratat etc. 

O mască ce oferă numeroase beneficii este The Seaweed de la Sephora Collection cu variate ingrediente pe bază de plante, astfel încât pielea ta să fie hidratată, catifelată și relaxată!

Exfoliant pentru ten și corp

Exfoliantul te va ajuta să îndepărtezi impuritățile din straturile profunde ale pielii, eliberând astfel porii de celulele moarte, de praf, poluare și machiaj. Totodată, exfoliantul oferă și corpului numeroase beneficii: accelerează procesul de regenerare al pielii, stimulează producția de colagen, previne apariția semnelor de îmbătrânire ale pielii, dar și ajută la circulația ușoară a sângelui în epidermă.

Spumant de baie

Relaxează-te alături de o baie plăcută, caldă și plină de spumă cu miresme deosebite de plante verzi, flori, fructe, ocean, lemn sau vanilie. Alege o spumă de baie cu textură bogată, astfel încât să ajute la hidratarea pielii în timpul băii, dar și să-și mențină consistența, fără ca bulele să dispară. Spumantul trebuie aplicat încă de la început, nu aștepta să se umple cada!

Sare de baie

Sarea de baie are numeroase proprietăți pentru corpul uman, așa că nu ar trebui să lipsească dintr-o sesiune SPA de la tine din locuință! Sarea de baie stimulează circulația sângelui, remediază problemele musculare, atenuează probleme de la nivelul picioarelor, dar și îmbunătățește calitatea somnului. Ține minte că există mai multe tipuri de săruri, cele mai cunoscute fiind: sarea de Himalaya, sarea Epsom și sarea de mare.

Lapte de corp

Catifelează-ți pielea cu ajutorul unui lapte de corp sau cu un gel de duș ce îți oferă miresmele favorite. Dacă te confrunți cu o piele sensibilă, atunci alege un lapte de corp hidratant și catifelat. Cu toate acestea, ambele produse pentru îngrijirea corpului ajută la hidratarea intensă a tenului și pielii, promovând de altfel și regenerarea celulară!

Mască de păr

Într-o sesiune SPA este important să ai grijă și de părul tău, nu doar de ten și corp. De aceea este recomandat să folosești o mască de păr potrivită pentru nevoile tale: lipsa volumului, păr gras, scalp sensibil etc, astfel încât să te simți relaxată și liniștită pe tot parcursul terapiei de îngrijire și înfrumusețare! Dacă îți dorești o mireasmă plăcută, atunci alege măștile de păr cu extracte de plante!

Cremă față pentru hidratare

Majoritatea produselor pe care le vei folosi pentru sesiunea ta specială de SPA te vor ajuta să cureți și să hidratezi tenul și pielea, însă este necesar ca la finalul rutinei să aplici o cremă de hidratare specială pentru nevoile tale. Cremele de seară au un conținut mai cremos care acționează pe perioada nopții, așa că încheie sesiunea SPA cu crema potrivită!

Ședințele SPA de la tine din locuință te vor ajuta să te regăsești, să te relaxezi și să te simți extraordinar după o perioadă plină de activități obositoare. Asigură-te că ai la îndemână toate cosmeticele și produsele pentru îngrijirea tenului și corpului de care ai nevoie și simte-te incredibil alături de o sesiune SPA!

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...