65.000 de participanți la Oktoberfest Plaza România

.
.

Oktoberfest, cea mai mare petrecere în stil nemţesc, ce a avut loc în perioada 3-6 octombrie în Sectorul 6, a strâns peste 65.000 de vizitatori pasionaţi de bere bună şi distracţie.

Pe tot parcursul celor patru zile de distracţie, bucureştenii au luat Micul Dejun Bavarez, cu specialităţi germane (cârnaţii tradiţionali turinger şi bratwurst), au băut bere nefiltrată şi au participat la jocuri cu premii, concursuri de miss şi campanii eco. Programul artistic a fost unul specific Oktoberfestului original de la Munchen – fanfară, reprezentaţii ale baletului oficial Oktoberfest de la Opera din Braşov, precum şi muzică germană, oferită publicului de Orchestra Karpaten Band şi de DJ Edelwiess.

Miss Heidi!

Doamnele şi domnişoarele au participat sâmbătă la Miss Oktoberfest – un altfel de concurs de Miss în care a fost apreciată spontaneitatea şi dorinţa de distracţie.

Marele premiu – Miss Oktoberfest Bucureşti – i-a revenit frumoasei blonde Mihaela Puiu care a plecat acasă cu câtă bere Ursus a putut căra, la propriu, gaşca ei de prieteni.

Lada de zestre oferită de Selgros România a fost câştigată de Valentina Ghebaru, care a plecat deja în munţi să-şi caute iubitul, pe Peter!

Titlul de Miss Popularitate, premiul oferit de publicul de la Oktoberfest, a fost înmânat doamnei Jenica, în vârstă de 46 de ani, care a plecat acasă cu un frigider plin cu bere, oferit de Arctic şi Domo.

Nu au lipsit concursurile cu premii, unul dintre ele fiind reciclarea paharelor de bere. Pentru că Oktoberfest iubeşte natura, vizitatorii au fost sfătuiţi să recicleze paharele pentru a câştiga premii. Cu cât mai multe pahare au strâns, cu atât mai norocoşi s-au putut numi atunci când şi-au ridicat premiile din zona de jocuri Ursus.

Oktoberfest Bucureşti a fost organizat de către deţinătoarea mărcii înregistrate Oktoberfest – Bonima SRL şi Clubul economic german din Braşov, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, URSUS şi Plaza România.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...