62.2 milioane lei din contracte de vânzări pentru Impact Developer

IMPACT Developer & Contractor SA a încheiat primele 9 luni ale anului cu venituri operaționale de 62.2 milioane lei din vânzarea de apartamente și case.

Din totalul locuințelor vândute, cea mai mare parte (134 de apartamente) s-a vândut în cadrul Greenfield Băneasa (Ansamblul Salcâmilor și Ansamblul Platanilor). 

În plus față de contractele de vânzare cumpărare reflectate în raportarea financiară, în primele nouă luni ale anului 2018 s-au mai încheiat 198 pre-contracte de vânzare-cumpărare în valoare de 90.7 milioane lei ce se vor concretiza în contracte de vânzare în următoarele 18 luni. Astfel valoarea totală a apartamentelor vândute și pre-contractate în primele 9 luni ale anului 2018 însumează 152.9 mil lei. 

În condițiile stocului ‘sold out’ de apartamente de 2 camere, mix-ul de unități s-a schimbat față de aceeași perioadă a anului trecut, în favoarea apartamentelor de 3 și 4 camere.

„Strategia de creștere pe 2019 are drept obiectiv consolidarea poziției companiei noastre ca dezvoltator de proiecte în zona medium și high, standardele de calitate ale proiectelor noastre fiind în acord cu actuala tendință a consumatorilor de a fi tot mai selectivi. În primul rând, vom continua dezvoltarea următoarelor faze din Luxuria și Greenfield, două proiecte extrem de atractive, care vând foarte bine, mult peste media pieței. În al doilea rând, continuăm demersurile pentru proiectele acolo unde avem deja terenuri. În acest moment, Impact are aproximativ 87 de ha în portofoliu cu proiecte în pipeline în diferite stadii de dezvoltare. De asemenea, avem în plan achiziția de noi terenuri, în special în zona de nord a Bucureștiului unde avem cea mai mare experiență de dezvoltare“, a declarat Bogdan Oșlobeanu, CEO Impact Developer & Contractor Group.

Rezultatele financiare reflectă costurile înregistrate în primele nouă luni ale anului printre care donația terenului cu suprafața de 6,000 mp către Primăria Municipiului București. Pe de altă parte, ele subliniază faptul că Grupul Impact a reușit să își susțină proiectele, în mare măsură, din capitaluri proprii, gradul de îndatorare în perioada raportată fiind sub 36%.  

Grupul Impact are în derulare în prezent două proiecte rezidențiale de mari dimensiuni în nordul capitalei, Greenfield Băneasa pe segmentul mediu și Luxuria Domenii Residence pe segmentul premium. Aceste două proiecte cu caracteristici unice pe piața imobiliară din București au o valoare investițională viitoare cumulată de peste  600 milioane euro și vor totaliza până în 2029 peste 8,000 de locuințe.

- Publicitate -

Românii au comandat cu livrare la locație peste 10.000 de burgeri pe zi în 2023

Cu o creștere de peste 15% față de 2022, burgerii rămân în topul preferințelor culinare comandate de români cu...

The first full autonomous PENNY store in the world is open in Bucharest

PENNY opened on May 29, 2024, in Bucharest, the first full autonomous store in its network, where articles are...