All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

-PUBLICITATE-

60% dintre femei alocă lunar între 100-300 lei pentru înfrumusețare

1 femeie din 3 merge lunar la un salon de cosmetică însă doar 60% au apelat vreodată la serviciile unei clinici de dermato-estetică, arată un sondaj al Clinicii Illuma.

Bugetul alocat pentru astfel de proceduri este în medie de 100-300 de lei, iar 25% dintre femei alocă lunar 300-500 lei.

Nu prețul este criteriul cel mai important pentru alegerea serviciilor sau clinicii de frumusețe, ci recomandările prietenilor (peste 50%).

Ce tratamente de înfrumusețare preferă femeile

Printre procedurile preferate se numără tratamentele faciale (18%) și epilarea definitivă (20%). 

37% dintre femei consideră că nu este niciodată prea devreme pentru a apela la tratamente faciale, iar 26% spun că vârsta potrivită este după 25 de ani.

19% dintre femei ar opta pentru acestea după 30 de ani.

Totuși, nu ridurile sunt problema estetică ce le aduce în fața specialistului în beauty, ci mai degrabă hidatarea (53%) și menținerea unui aspect plin de vitalitate, sănătos (46%).

În ceea ce privește tratamentele corporale, în egală măsură (48%) sunt preferate tratamentele anticelulitice și cele de întreținere.

Epilarea definitivă este de asemenea un procedeu la care apelează 20% dintre cele care frecventează clinicile dermato-estetice.

30% spun că, deși încă nu au început un astfel de procedeu, se gândesc să o facă.

16% dintre femei nu au fost niciodată la un salon de cosmetică, iar 40% nu au apelat niciodată la procedurile din portofoliul unei clinici de dermato-estetică.

- PUBLICITATE -

TREBUIE SĂ CITEȘTI